فناوری تشخیص چهره در مبارزه با ویروس کرونا در شهرهای چین
تشخیص چهره در مبارزه با کرونا
فناوری تشخیص چهره مرتبط با کدهای بهداشت شخصی در یکی از شهرهای چین در مرز میانمار به کار گرفته شده است زیرا مقامات بدنبال مقابله با شیوع ویروس کرونا هستند. چین یکی از کشورهایی است که بیشترین نظارت عمومی را داشته و دولت عجله دارد که در پنج سال گذشته بیش از 200 میلیون دوربین مدار بسته برای “پوشش همه فضاهای عمومی” نصب کند.
نظارت برای مبارزه با COVID-19 در چین ، که اولین کشوری بود که از سیستم کد QR برای ثبت نتایج آزمایش و ردیابی مخاطبین استفاده کرد. اما این اولین مورد عمومی است که از تشخیص چهره برای ردیابی حرکات و وضعیت سلامتی افراد هنگام ورود و خروج از مناطق مسکونی ، سوپر مارکت ها ، مراکز حمل و نقل و دیگر اماکن عمومی استفاده می شود. مقامات رولی ، استان یونان ، روز شنبه به خبرنگاران گفتند: “هر کسی که وارد و خارج می شود باید کد (سلامتی) و چهره خود را اسکن کند.”
بر اساس داده های منتشر شده در روز سه شنبه ، رولی طی یک هفته گذشته 155 مورد را در یکی از بدترین شیوع ویروس در چین مشاهده کرد. مقامات محلی در بیانیه ای گفتند: ابزارهای امنیتی مانند دوربین های تشخیص چهره ، قفل درهای هوشمند و موانع جاده (که توسط پلیس یا داوطلبان جامعه اداره می شود) در مناطق کلیدی نصب شده است. رادیو ملی چین گزارش داد که اسکنرها همچنین می توانند دمای افراد را بررسی کنند.
هیچ جزئیاتی در مورد مدت زمان نگهداری پایگاه داده یا اینکه مقامات پس از مهار شیوع ، سیستم را که توسط نیروهای کار پیشگیری از همه گیری شهر نظارت می شود ، تعطیل می کنند.
نگرانیهای حریم خصوصی در پی تشخیص چهره در مبارزه با کرونا
رويلي، شهري با بيش از 210 هزار نفر ، يك گذرگاه مهم از شهر موز در ميانمار همسايه است كه از زمان كودتاي 1 فوريه ناآرامي ها در حال افزايش است و اين نگراني را به وجود مي آورد كه مردم براي فرار از خشونت به مرزهاي چين سرازير شوند.
به گفته کمیسیون بهداشت استان یونان، تقریبا نیمی از موارد جدید گزارش شده در هفته گذشته شهروندان میانماری بودند ، اگرچه نحوه ورود آنها به این شهر مشخص نیست. چین رویکردی بدون خطر برای خوشه های کرونا در پیش گرفته است.
این بیماری از زمانی که برای اولین بار در شهر مرکزی ووهان در اواخر سال 2019 ظهور کرد ، با کنترل شدید مرزها ، آزمایش گسترده ، قرنطینه و پیوند با فناوری بزرگ برای ردیابی ، شیوع بیماری را تا حد زیادی مهار کرده است. اما تعداد زیادی از برنامه های جدید نظارت بر سلامت نیز نگرانی های مربوط به حریم خصوصی را افزایش داده است.
بر اساس تحقیقات نیویورک تایمز در ماه ژانویه ، یک برنامه کاربردی که برای ردیابی تاریخ سفر و آزمایشات ویروس توسط غول تجارت الکترونیکی چینی علی بابا توسعه یافته است ، اطلاعاتی را با پلیس به اشتراک گذاشت. در اوج بیماری همه گیر ، پلیس در شهرهای بزرگ از کلاه ایمنی مجهز به تشخیص چهره و دوربین مادون قرمز استفاده می کرد که دمای عابران را اندازه گیری می کرد.
گروه های حقوق بشری از شبکه نظارتی همه جانبه چین انتقاد کرده و می گویند از این شبکه برای سکوت مخالفان و هدف قرار دادن اقلیت های اقلیت استفاده می شود.
منبع: techxplore
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
پاسخی بگذارید